100% Made in SWEDEN

Småskalig stycktillverkning

Vår produktion bygger på världens mest avancerade teknik för tillverkning av plagg i ett stycke. Denna har vi integrerat i en hantverksmässig process där vi varsamt färdigställer plaggen för hand, steg för steg, och med kvalitet in i minsta detalj. Våra plagg görs för att användas och hålla länge och allt från design till tillverkning gör vi i egen regi för att ge dig som kund maximalt värde i kvalitet på material och tillverkning.

Zero-waste produktion

Våra kläder är producerade i ett stycke direkt från garn vilket betyder att inget material går till waste

Komfort i världsklass

Danseme-plagg stickas i ett stycke utan sömmar. Det ger plaggen en otrolig komfort där plaggen stretchar runt om, följer kroppen och utan bulkiga eller skavande sömmar under armarna. Utan sömmar ihop med våra unika material får plaggen ett helt fantastikt fall och känsla på kroppen.

On Demand

Med produktion i samma lokaler som vår butik har vi en flexibel tillverkning. Vi bygger inga stora lager utan tillverkar efter hand vilket är vårt unika sätt att se till att det du söker finns men utan överproduktion. Med produktion helt i egen regi och nära dig som kund har vi minimerat antalet transporter och kan erbjuda specialbeställningar med korta ledtider.