Danseme butik i Göteborg

Välkommen att besöka oss. I vår butik hittar du hela vårt sortiment med kläder för Dam och Herr. Allt som finns på webben plus en hel del till. Kjolar, klänningar, scarves och byxor i damsortimentet. Kortärmat och långärmat i olika modeller till både dam och herr. Allt designat och tillverkat av oss här i Göteborg. Här erbjuder vi också ytterligare service som du kan läsa mer om längre ner på sidan.

In-shop production

All vår tillverkning sker i samma lokaler som vår butik. När du besöker butiken träffar du oss som tillverkar kläderna. Det betyder att du kan passa på att få goda råd och insikter om dina plagg direkt från tillverkaren.

Vill du besöka oss utanför ordinarie öppettider? Kontakta oss så ordnar vi det.

Vill du ha ett event med oss eller boka butiken för en kväll med kollegor eller kompisar? Välkommen att kontakta oss för detaljer.

Hitta till butiken

Danseme butik hittar du i östra Göteborg, med en placering lätttillgänlig för alla transportmedel och från alla väderstreck in till Göteborg. Butiken ligger 100 m från spårvagn (hållplats Olskrokstorget) och ca 200 m från avfart E6.

Precis utanför butiken finns gott om parkering, både 30 min och betalparkering.

Som närmsta grannar har vi det välkända bageriet Cum Pane, keramikbutiken Dreja och Göteborgs bästa pizzor på Cyrano.

Adress: Kobbarnas väg 6, 416 47 Göteborg

Varmt välkommen hit!

  • Specialbeställningar

    I butiken finns möjlighet att göra specialbeställningar såsom färg eller anpassning av längd på klänning. Prata med oss för mer information.

  • Klädvård

    I butiken har vi tvättmedel, instruktioner, råd och inspiration för hur du tar hand om, vårdar och förvarar ditt plagg.

  • Premium service

    Att köpa ett Danseme-plagg innebär att du får ett högkvalitetesplagg som är gjort för att hålla länge. Har du fått en fläck eller dragit en tråd i ditt plagg - vi hjälper till att fixa det!